Posted on Leave a comment

vervolg album ‘Kayla’

De nieuwste Azza kidz is uit !
Dus wederom tijd voor het vervolg van mijn album van kayla de kat.
Op het eerste zicht zou je denken dat het sjabloon identiek is als dat van de kit imagine/ azza scrap’vacances’.
Maar het sjabloon is net een tikkeltje groter, en daardoor kan je iets grotere foto’s verwerken op je pagina dan dat je kan bij het sjabloon imagine/scrap vacances.

Ik koos weer voor een tweeluik, de rode kwam op de achterkant van de vorige pagina, voor de rechtse koos ik voor de bruine pagina, formaat 25X25cm, beiden uit de set ‘ecureuil’.
Voor de afwerking maakte ik gebruik van het achtergrondpapier ‘harvest’, die ik bijkleurde met rode inkt. Ik ponste twee rondjes in de kleur mist. Deze tamponneerde ik met het poesje van het decorsjabloon uit de kidz ‘animaux’ en kleefde ze op de twee grotere rondjes in de kleur scarlet. De pootjes tamponneerde ik in wit  op twee kleine rondjes in de kleur ‘scarlet’
Een kader met de schrijfstift ‘chocolat’, die het sjabloon volgde maakte de pagina af

Happy scrappy greetings

Scrapilde
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *