Posted on Leave a comment

Verslag opendeurdagen

De opendeurdagen zitten erop, dus tijd voor een verslag opendeurdagen

Nam je de moeite om langs te komen: bedankt !

Want het waren bewogen opendeurdagen. De dag voor de opendeurdagen heb ik mijn hondje ‘Flappie’ moeten achterlaten bij de dierenarts, niet wetende of hij het ging halen. Sinds vrijdag avond is hij weer thuis, maar het is nog bang wachten tot volgende week vrijdag om te weten wat zijn levensverwachting nog zal zijn.

Je kan je wel voorstellen dat mijn emoties op een rollercoaster zaten (en nu nog steeds hoor). Was je aanwezig: Super super bedankt voor jouw steun, dat deed me deugd, en heeft me erdoorheen geholpen,

Een hele poos geleden maakte ik een pagina van Flappie, met de kit ’emotie’ en gezien de omstandigheden wou ik deze nog eens onder de aandacht brengen. Het is een super eenvoudige pagina, maar mijn hart gaat nog steeds sneller slaan bij het zien van de pagina.En dat ligt natuurlijk helemaal aan het onderwerp 🙂

Verslag opendeurdagen

Het vinden van mijn huisje in de bossen is niet voor iedereen even gemakkelijk, dus ik had voor wat extra aanwijzingen gezorgd, zo was ik toch iets geruster dat men mij zou vinden

Volg de pijlen

 

En jullie hebben mij gevonden. Gelukkig !

De eerste nieuwsgierigen stonden er zelf al voor ik alles mooi had kunnen uitstallen. Ik was pas thuis van het ziekenbezoek bij de dierenarts om iets voor 13u, en mijn opendeurdagen begonnen om 13u. En daar ik dankzij mijn poezen niets op voorhand kan klaarzetten was het dus effe chaos in het begin, maar uiteindelijk viel alles wel wat in de plooi.

Tijdens de opendeurdagen had ik een tafel voorbehouden voor het nieuwe sjabloon ‘Toronto’ : Je kon verschillende pagina’s zien die gemaakt werden met het sjabloon: een paar enkele pagina’s, een dubbele, en enkele pagina’s met de feuillets.

De feuillets geven een leuk effect als je ze stapelt, en het stapelen kan op duizend-en-één manieren

verslag opendeurdagen 2015

 

Ik ga (voorlopig) niet alle voorbeelden plaatsen op mijn website, zo behouden diegenen die de moeite namen om langs te komen of zich inschrijven voor de workshops toch een beetje de exclusiviteit. (voor de juiste dagen: zoek in de agenda naar de workshops naar aanleiding van de opendeurdagen)

Voorts had ik ook een gedeelte voorbehouden voor het thema ‘mandala’
Die stempels vind ik dus supermachtig leuk. Ik ben er zeker van dat ik ze nog héél vaak ga gebruiken, ook bij het kaarten maken.

verslagje opendeurdagen 2015 -04

Er lagen ook heel wat mappen met voorbeelden, en er was nog een tafel met de beginnersvoorbeelden en de bijhorende kits die aan een leuk prijsje konden worden aangekocht, alsook diverse stempels.

verslag opendeurdagen 2015 -02
Lieve groetjes,
Hilde van scrapilde

Happy scrappy greetings

Scrapilde
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *