Posted on Leave a comment

Scrap op maandag 31 – Carnet de voyage 3

Maandag, dus tijd voor de rubriek ‘scrap op maandag’. In deze rubriek laat ik je een voorbeeld zien, in het bijzonder eentje gemaakt in de europese scrap-stijl.

Vandaag twee gelijkaardige pagina’s voor het album Nederland

Het voorbeeld:

De voorbeelden van vandaag zijn gemaakt met het sjabloon Carnet du voyage van Azza. Deze pagina’s komen naast elkaar in mijn album te zitten. Daarom dat ze ook een volledig gelijkaardige opbouw kregen. Ik koos voor 3 foto’s in het standaard formaat,allen liggend van formaat.

De foto’s werden bijgesneden volgens de lijnen van het sjabloon. Daarna werden ze op een pagina in de kleur azur gekleefd

 

azza voorbeelden - carnet du voyage 5

azza voorbeelden - carnet du voyage 6

Afwerking:

Voor de afwerking heb ik gebruik gemaakt van designpapier in een bruinige kleur. Voorts vulde ik het sjabloon op met een donkerblauwe inkt.

Als laatste kleefde ik een uitgeponst figuurtje ik op een rondje, en ponste ik het fietsje uit een designpapiertje. Op het fietsje bracht ik een epoxy sticker. Een touwtje in een strik werkt het geheel af.

Ik hoop dat ik je met dit voorbeeld weer heb kunnen inspireren

happy scrappy groetjes

Hilde van scrapilde

 

Happy scrappy greetings

Scrapilde
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *