Posted on Leave a comment

Scrap op maandag 18 – Azza Carnet du voyage

Maandag, dus tijd voor de rubriek ‘scrap op maandag’. In deze rubriek laat ik je een voorbeeld zien, in het bijzonder eentje gemaakt in de europese scrap-stijl.

Vandaag twee gelijkaardige pagina’s voor het album Engeland.

Het voorbeeld:

De voorbeelden van vandaag zijn gemaakt met het sjabloon Carnet du voyage van Azza. Deze pagina’s komen naast elkaar in mijn album te zitten. Daarom dat ze ook een volledig gelijkaardige opbouw kregen. Ik koos voor 4 foto’s in het standaard formaat, 2 per pagina.

De foto’s werden in het midden van het sjabloon geplaatst en bijgesneden volgens de lijnen. Daarna werden ze op een pagina in de kleur cotton gekleefd

azza voorbeelden - carnet du voyage

azza voorbeelden - carnet du voyage

Afwerking:

Voor de afwerking heb ik gebruik gemaakt van effen achtergrondpapier in de kleuren antraciet en vermillon. Voorts vulde ik het sjabloon op met inkt in twee tinten. Eerst een rode tint, daarna de grijze

Als laatste tamponneerde ik op een restje papier met grijze inkt een figuurtje. Dit ponste ik uit met een cirkelpons. dit cirkeltje kwam bovenop een gekartelde cirkel in de rode kleur. En zo was de pagina afgewerkt

Ik hoop dat ik je met dit voorbeeld weer heb kunnen inspireren

happy scrappy groetjes

Hilde van scrapilde

 

 

Happy scrappy groetjes

Hilde van scrapilde

 

Happy scrappy greetings

Scrapilde
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *