Posted on Leave a comment

Voordelig bij de action deel 2 – Papierblokken 30×30

Als ik in de action ben, dan bekijk ik met veel interesse de rayon met het hobbymateriaal. regelmatig valt er wel wat nieuws te scoren.

Ik was getipt dat er opnieuw snijmatten voorradig waren, en wat zag ik?

Ze hebben ook terug papierblokken van 30x30cm in hun assortiment. 24 vellen voor 1,99€. Nou als je weet dat een vel scrappapier algauw 50cent kost per vel in de scrapbookwinkel, dan weet ik het wel….. een papierblok van 24 vellen voor deze prijs is een koopje !

Maar zijn de papierblokken ook de moeite qua design?
Wel, eerlijk gezegd vond ik deze serie papierblokken ietsje tegenslagen qua kleuren en designs, maar dat is en blijft natuurlijk een persoonlijke voorkeur.

De vorige keer dat de action papierblokken in hun assortiment had, heb ik wel 5 van de 6 verschillende papierblokken aangeschaft. Nu ben ik héél bescheiden gebleven met 1 papierblok, namelijk deze:

papierblok 30x30 action

Ik laat je ook nog enkele foto’s zien van het papier zelf.

papierblok 30x30 action binnenzijde 1

papierblok 30x30 action binnenzijde

papierblok 30x30 action binnenzijde

papierblok 30x30 action binnenzijde

Deze vond ik echt mooi, helemaal mijn smaak.
Zoals je kan zien zijn de vellen van de papierblokken voor en achterzijde bedrukt. Dit wil zeggen dat je de 24 designs  telkens 2 maal hebt.

Je zal dus een keuze moeten maken welk design je wil gebruiken en welk niet. Niet alle 24 de designs vind ik even mooi, dus dat zal geen probleem opleveren.
Waarvoor ga ik de papierblokken gebruiken? Hier en daar zal er al eens een blaadje spaarzaam gebruikt worden op een scrappagina.

Ik ben nu bezig met een mini-album te maken geheel in azza-stijl, maar ik denk dat ik het album ook ga maken met gebruik van deze papierblokken.

Zijn ze zuurvrij? Geen idee, daar kan ik echt geen uitspraak over doen. Maar voor die prijs kon ik het niet laten liggen, temeer ik ze ook voor andere projecten ga gebruiken, zoals kaarten en doosjes, ideeën te over!

Ten gepaste tijde zal je dit wel zien evrschijnen op mijn blog 🙂

Heb je een action bij jou in de buurt, dan loont het zeker eens de moeite om er langs te gaan.

Weet wel dat het assortiment veranderlijk is. Wat er vandaag is, kan morgen voorgoed verdwenen zijn. En bij de hobbyspullen heb ik gemerkt dat het soms heel snel kan gaan.
Heb je dus nog geen snijmat in je basismateriaal, dan is het misschien nu tijd om er eentje héél voordelig aan te schaffen!

Heb je geen action bij jou in de buurt, maar heb je toch interesse in de snijmat of andere materialen? Geen probleem, ik kan ze altijd voor jou halen (indien nog voorradig natuurlijk), en ze opzenden naar jou, eventueel samen met een bestelling van azza materiaal. Ik doe dit graag voor jou, en het is geen moeite, daar ik bijna wekelijks langs de action kom. Stuur me dan gewoon een mailtje !

Lieve groetjes

Hilde van scrapilde

Happy scrappy greetings

Scrapilde
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *