Posted on Leave a comment

Lea france voorbeelden – stencil Riples

Lea France - Riples - 2 - trouw - ps nantucket feeling

In dit bericht laat ik je een je een pagina zien gemaakt in de europese scrap-stijl.
In het bijzonder eentje gemaakt met een sjabloon van Lea France, nl de stencil Ripples

De pagina hoort thuis in het album van onze trouw
Voor de pagina gebruikte ik 3 foto’s in het standaard formaat

Afwerking.

Het gestreept papier vondt ik op pixelscrapper. Ik vind het perfect passen bij deze foto’s, vandaar dat ik het afprintte. Gelukkig bleek de kwaliteit goed om te gebruiken, wqnt dat durft al eens te wisselen bij digitale files die je later afprint. Gelukkig ws dit hier niet het geval 🙂

Happy scrappy greetings,

Hilde-scrapilde

Happy scrappy greetings

Scrapilde
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *