Posted on Leave a comment

Lea france voorbeelden – stencil Half Moon – Loeki deel 2

Lea France - half moon - Loeki 1

In dit bericht laat ik je een je een pagina zien gemaakt in de europese scrap-stijl.
In het bijzonder eentje gemaakt met een sjabloon van Lea France, nl de stencil Half Moon

De pagina hoort thuis in het album van de beestjes
Voor de pagina gebruikte ik 3 foto’s .
Deze pagina vormt samen met de pagia uit dit bericht een geheel.

Half Moon.

Deze stencil is een beetje mijn kindje, want ik heb ze mogen ontwerpen voor Lea France (best wel een beetje trots 🙂 ) De stencil zelf is enkel verkrijgbaar voor de leden van de Lea France Academy. (Als we na corona-tijd terug samen kunnen scrappen, dan kunnen mijn scrapmaatjes ze natuurlijk wel gebruiken).
De mal werd ontworpen om een dubbele pagina of een 2 pagina lay-out te maken. Ook gestapelde pagina’s met deze mal geven een leuk effect. Geen ingewikkelde vormen, gewoon snel een mooi resultaat, dat was wat ik voor ogen had. Er werd ook rekening gehouden met de standaard 4×6″ formaat foto’s.

Naast elkaar ziet het er zo uit:

Half moon Loeki double spread

 

Ik zal de komende tijd wel meer pagina’s laten zien, ook dubbele, want die zijn ook de moeite.

Happy scrappy greetings,

Hilde-scrapilde

Happy scrappy greetings

Scrapilde
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *