Posted on 2 Comments

kidz op groot formaat

De kidz lijn is ook perfect te gebruiken op de grote albumbladen, zoals je hier kan zien.

Nog steeds door mijn foto’s van voor het digitale tijdperk aan het bladeren, en een volgend album is geboren (in mijn hoofd althans, nu nog de tijd vinden).

Hier alvast de eerste pagina.

Ik heb nog maar eens aan de levende lijve mogen ondervinden dat het scrappen meer is dan alleen maar wat foto’tjes kleven. Het gaat om emoties, gevoelens,en  soms ook over een tikkeltje nostalgie en verwerken.

Gebruikte materialen: albumblad mist, sjabloon=kidz animaux, enc147,  sty803, sty301

Happy scrappy greetings

Scrapilde

2 thoughts on “kidz op groot formaat

 1. Hallo Hilde, Schrijf ik je naam nu goed. Zag dat jij volger bij mij was geworden en ik kom dan even terug kijken. Tjeetje Azza ben ik een hele tijd helemaal weg van geweest en ik vind het nog leuk. Kom dan wel regelmatig bij je kijken en als dat over en weer gaat kunnen we nog iets van elkaar leren. Ik werk momenteel met de Stampin-Up materialen. Misschien nog weleens lay-outs maken. Ben je pas begonnen met je blog? Alle succes. Gezellige groetjes Lida

  1. Hoi Lida, bedankt voor je bezoek, en hartelijk welkom op mijn blog.
   Mijn naam is inderdaad correct, en ben net begonnen met actief te bloggen, dus heb nog het één en ander uit te zoeken.
   Het is inderdaad wel fijn om eens bij anderen te piepen, zo krijg je gelijk weer een hoofd vol inspiratie (en een pak tijd tekort, hahaha)en als we dan nog iets bijleren is dat altijd mooi meegnomen, niet? Ik ga zeker regelmatig eens gaan kijken, ben benieuwd naar de stampin-up producten
   groetjes
   Hilde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *