Posted on 1 Comment

Hoe doe ik dat? Een hulpsjabloon maken

Soms wil ik al eens  een gedeelte van mijn pagina inkten of krijten zonder dat al de lijnen van het sjabloon zichtbaar zijn. Om dit op een mooie manier voor elkaar te krijgen maak ik regelmatig een hulpmal. Deze hulpmal maak ik uit een plastic sheet en bewaar ik gewoon bij mijn mal, zo kan ik het desgewenst later nog eens herbruiken.
Hoe ik zo’n hulpmalletje maak zie je in onderstaand filmpje:

Weet je niet wat de bedoeling is van het hulpmalletje?  Als je onderstaand filmpje bekijkt zie je wat ik ermee doe 🙂

Happy scrappy groetjes

Hilde-scrapilde

Happy scrappy greetings

Scrapilde

1 thought on “Hoe doe ik dat? Een hulpsjabloon maken

  1. heel blij met deze uitleg Hilde ! dankjewel!
    Hanny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *