Posted on 4 Comments

Filmpje – scrappagina Lea France – sjabloon Portrait – members exclusive stencil

In dit bericht laat ik je zoals steeds een je een pagina zien gemaakt in de europese scrap-stijl.
Het is er eentje gemaakt met een sjabloon van Lea France, nl het sjabloon Portrait.

Som - 2021-01 - Portrait - 4 photos - giethoorn

 

De pagina hoort thuis in het album van onze nederlandse uitstappen

Voor de pagina gebruikte ik 4 foto’s

Ik vond dat het tijd werd om jullie nog eens een beetje te verwennen met een filmpje 🙂

In onderstaande filmpje zie je hoe de pagina tot stand kwam, van begin (het uitdenken waar ik de foto’s zou plaatsen) tot einde (de dedoratie).
Het filmpje heb ik wel versneld, het originele duurde te lang en ik wil niet teveel van jullie kostbare tijd inbeslag nemen 🙂

https://youtu.be/bACGsmKLY80

Decoratie

Voor de decoratie gebruikte ik designpapier en effen papier. De randjes van het effen papier zette ik aan met inkt. Eerst deed ik dit op een kladbladje, maar dat werkt niet zo fijn, je ziet me dan ook veranderen naar een groen vel. Dat is een plastic schutblad. Ik vind persoonlijk dat het werken vanaf een platic het aanzetten van de randen een pak vergemakkelijkt.

Happy scrappy greetings,

Hilde-scrapilde

Happy scrappy greetings

Scrapilde

4 thoughts on “Filmpje – scrappagina Lea France – sjabloon Portrait – members exclusive stencil

 1. Goedemorgen Hilde,
  Wat plaatste u weer een mooie pagina vanmorgen. Ik heb het filmpje weer vol bewondering bekeken.
  Ik heb een vraagje aan u, hopelijk vind u mij niet te brutaal deze vraag te stellen.
  Het borsteltje wat u gebruikt om de randjes van het papier een mooi kleurtje te geven lijkt heel veel op het borsteltje van azza.
  Ik heb er zelf 1 bij azza gekocht (nog niet gebruikt omdat ik mijn schouder en elleboog enkele maanden geleden heb gebroken) maar vind ze best prijzig.
  Het lijkt mij dat je voor elke kleur er eentje zou moeten hebben dan vind ik het wel erg duur.
  Mag ik misschien vragen waar u degene gekocht heeft?
  Misschien zijn ze wat voordeliger.

  Vriendelijke groet
  Hannie

  1. Hoi Hannie,
   Hopelijk heb je een goed herstel en kan je binnenkort weer (zo goed al) alles.
   Ik heb eens gekeken bij Azza, en amai, ze zijn inderdaad aan de prijzige kant. Ik heb ze in maart 2019 via aliexpress besteld, ze kwamen toen op ongeveer 1€ per stuk. Ik heb nog eens opgezocht, hier is de link:
   https://tinyurl.com/yvdp4h2m
   Het is nr 03 die ik besteld heb, die vind ik het beste van grootte (2×3 cm). Je moet wel enkele weken geduld hebben (soms tot 2 maand) eer je ze in huis hebt, maar als je het geduld kan opbrengen loont het echt.
   Je hoeft trouwens niet voor iedere kleur eentje te hebben, hou gewoon één kleurenfamilie aan per borstel. Ik heb een etiketje met de kleur op de borsteltjes gekleefd. Wit, zwart en bruin hou ik gescheiden van de rest. Na gebruik op een kladblad of stukje keukenrol goed droogwrijven en af en toe een sopje geven en goed laten drogen.
   Ze werken trouwen ook geweldig met het krijt. De kleuren van het krijt zijn veel en veel intenser, echt eens proberen!

   1. Hoi Hilde,

    Bedankt voor u reactie, ga eens kijken om ze te bestellen.
    Voor die prijs kan ik er een paar nemen en ze idd per kleur gebruiken.
    Ga zeker de tip om het met krijt te gebruiken ook doen.
    Vind het met een wattenschijfje erg moeizaam opbrengen.

    Groetjes
    Hannie

    1. succes ermee, je gaat er geen spijt van hebben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *