Posted on 1 Comment

Filmpje – kijk hoe ik scrap – stencil Galaxy – Loeki

Gisteren was het weer iets minder warm en nam ik even de tijd om te scrappen. En ik dacht, laat ik eens gek doen, waarom niet gelijk mijn scrapuurtje live filmen 🙂

Ik nam dus enkele fotos, een sjabloon, een pagina en wat achtergrondpapier en ging aan de slag.
Totaal onvoorbereid en niet wetende welke layout ik ging maken begon ik te filmen. Vooral het uurtje volabbelen leek een uitdaging, normaal scrap ik in stilte, en nu ging ik nog eens in mijn gebroken engels babbelen 🙂

Nou, ja, of het filmpje iets werd of niet, who cares, ik scrapte op zijn minst toch één extra pagina.

Ik wil mijn youtube kanaal verbeteren en hiervoor heb ik jullie hulp nodig !
Graag had ik ook wat feedback gekregen over wat je wil zien, hoe lang de filmpjes mogen zijn, of je het erg vindt dat ze in het engels zijn, enz….
Wil jij ook eens een live meemaken? Laat maar weten, dan plan ik er later wel eens eentje in! (Dit is gratis en er is een chatfunctie om eventuele vragen te stellen)
Mag het in het engels of liever in het nederlands? Een bepaald sjabloon dat je wil zien. In dezelange video zie je dus het hele scrapprocces. Het is een scrappagina gemaakt met het sjabloon Galaxy van Lea France. Het sjabloon is op datum van publicatie nog steeds verkrijgbaar. Het is slechts mijn interpretatie van dit sjabloon, de mogelijkheden zijn eindeloos!

https://youtu.be/mz7c41umbX4

Wil je geen enkele video missen? Abonneer je dan en klik op de notificatiebel !

Ik word niet betaald om te scrappen met de gebruikte producten, ik vind deze manier van scrappen gewoon mooi en leuk en wil deze methode met de wereld delen!

Verder heb ik hier op mijn blog nog héél veel voorbeelden van scrappagina’s (papieren versies en digitaal), de meeste in de Europese stijl, en hier en daar met wat extra uitleg.

4 geweldige sites voor sjablonen:
https://www.leafrance.com (verzend wereldwijd – Engelstalig)
https://www.scrapamalice.com/fr/21-gabarits (franstalig maar verstaat engels – eigen sjablonen + diverse merken)
https://shop.azzaworld.com/fr/CATALOGUE/36-gabarits-photos (franstalig)
http://workshop-scrappen.nl/voorbeelden-easy-scr.html (nederlandstalig – diverse merken)

Nog andere vragen? Vragen staat vrij !

Happy scrappy greetings

Scrapilde

1 thought on “Filmpje – kijk hoe ik scrap – stencil Galaxy – Loeki

 1. Hallo Hilde,
  Ik heb net met heel veel plezier het filmpje gekeken. Het filmpje was deze keer soms wat onduidelijk. U vroeg om feedback. Van mij kunnen de filmpjes niet lang genoeg duren vind het echt fantastisch om te kijken. Leer er veel van. Kijk ze regelmatig ook nog eens terug zeker als ik met het zelfde sjabloon aan de slag ga. Ik scrap met de azza sjablonen dus als ik iets mag vragen dan graag eens azza sjabloon. Maar haal ook tips uit de Lea France sjablonen hoor. Ik leer van u ook om niet altijd helemaal het sjabloon te volgen zoals u in dit filmpje ook deed door de ronde kant niet te volgen en de foto recht te laten. Zelf heb ik het probleem dat de foto’s soms te klein zijn voor een sjabloon. Mijn foto’s zijn dat 9×13 en dat is lastig zeker met de wat oudere studio’s van azza. De nieuwe hebben wat meer mogelijkheden lijkt het. Heb zelfs inmiddels nieuwe camera gekocht waar ik 10×15 foto’s kan maken. Het afwerken van de pagina’s is ook leerzaam. Kortom graag een filmpje!!

  Vriendelijk groet uit Nederland.
  Hannie Jens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posted on 1 Comment

Filmpje – kijk hoe ik scrap – stencil Galaxy – Loeki

Gisteren was het weer iets minder warm en nam ik even de tijd om te scrappen. En ik dacht, laat ik eens gek doen, waarom niet gelijk mijn scrapuurtje live filmen 🙂

Ik nam dus enkele fotos, een sjabloon, een pagina en wat achtergrondpapier en ging aan de slag.
Totaal onvoorbereid en niet wetende welke layout ik ging maken begon ik te filmen. Vooral het uurtje volabbelen leek een uitdaging, normaal scrap ik in stilte, en nu ging ik nog eens in mijn gebroken engels babbelen 🙂

Nou, ja, of het filmpje iets werd of niet, who cares, ik scrapte op zijn minst toch één extra pagina.

Ik wil mijn youtube kanaal verbeteren en hiervoor heb ik jullie hulp nodig !
Graag had ik ook wat feedback gekregen over wat je wil zien, hoe lang de filmpjes mogen zijn, of je het erg vindt dat ze in het engels zijn, enz….
Wil jij ook eens een live meemaken? Laat maar weten, dan plan ik er later wel eens eentje in! (Dit is gratis en er is een chatfunctie om eventuele vragen te stellen)
Mag het in het engels of liever in het nederlands? Een bepaald sjabloon dat je wil zien. In dezelange video zie je dus het hele scrapprocces. Het is een scrappagina gemaakt met het sjabloon Galaxy van Lea France. Het sjabloon is op datum van publicatie nog steeds verkrijgbaar. Het is slechts mijn interpretatie van dit sjabloon, de mogelijkheden zijn eindeloos!

https://youtu.be/mz7c41umbX4

Wil je geen enkele video missen? Abonneer je dan en klik op de notificatiebel !

Ik word niet betaald om te scrappen met de gebruikte producten, ik vind deze manier van scrappen gewoon mooi en leuk en wil deze methode met de wereld delen!

Verder heb ik hier op mijn blog nog héél veel voorbeelden van scrappagina’s (papieren versies en digitaal), de meeste in de Europese stijl, en hier en daar met wat extra uitleg.

4 geweldige sites voor sjablonen:
https://www.leafrance.com (verzend wereldwijd – Engelstalig)
https://www.scrapamalice.com/fr/21-gabarits (franstalig maar verstaat engels – eigen sjablonen + diverse merken)
https://shop.azzaworld.com/fr/CATALOGUE/36-gabarits-photos (franstalig)
http://workshop-scrappen.nl/voorbeelden-easy-scr.html (nederlandstalig – diverse merken)

Nog andere vragen? Vragen staat vrij !

Happy scrappy greetings

Scrapilde

1 thought on “Filmpje – kijk hoe ik scrap – stencil Galaxy – Loeki

 1. Hallo Hilde,
  Ik heb net met heel veel plezier het filmpje gekeken. Het filmpje was deze keer soms wat onduidelijk. U vroeg om feedback. Van mij kunnen de filmpjes niet lang genoeg duren vind het echt fantastisch om te kijken. Leer er veel van. Kijk ze regelmatig ook nog eens terug zeker als ik met het zelfde sjabloon aan de slag ga. Ik scrap met de azza sjablonen dus als ik iets mag vragen dan graag eens azza sjabloon. Maar haal ook tips uit de Lea France sjablonen hoor. Ik leer van u ook om niet altijd helemaal het sjabloon te volgen zoals u in dit filmpje ook deed door de ronde kant niet te volgen en de foto recht te laten. Zelf heb ik het probleem dat de foto’s soms te klein zijn voor een sjabloon. Mijn foto’s zijn dat 9×13 en dat is lastig zeker met de wat oudere studio’s van azza. De nieuwe hebben wat meer mogelijkheden lijkt het. Heb zelfs inmiddels nieuwe camera gekocht waar ik 10×15 foto’s kan maken. Het afwerken van de pagina’s is ook leerzaam. Kortom graag een filmpje!!

  Vriendelijk groet uit Nederland.
  Hannie Jens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *