Posted on Leave a comment

Digitale pagina – Miss

sassylilsketches 21 feb 2010 - ps vivian margo - Miss

In dit bericht een digitale pagina van Miss, mijn nieuwe aanwist sinds december vorig jaar.

Deze is dus voor in mijn album van de beestjes.

Ik gebruikte 2 foto’s in deze lay-out.

Ik heb deze week geprobeerd te scrappen zonder mijn sjablonen, een beetje op de amerikaanse manier dus. Niet zo gemakkelijk moet ik zeggen en ik zocht wat inspiratie op internet. Bij het surfen kom je dan héél veel sketchen tegen. Ik kan me daar dan niet zoveel bij voorstellen of ze zullen werken en of ik ze leuk ga vinden. Om het iets meer te visualiseren dacht ik, laat ik er eens eentje digitaal maken, en voila, hier is mijn pagina.

Credits:

Om de pagina te maken gebruikte ik Studio-scrap.

Het model is gebaseerd op een sketch die ik vond op deze blog:
http://sassylilsketches.blogspot.com/p/sketches.html
Het is de sketch van 21 februrai 2010.

Het papier en de elementen komen van een kit van digital scrapbook.com:
https://www.digitalscrapbook.com/rachel-martin/kits/vivian-margo-kit-vintage-memories-retro-old-fashioned-spring-maroon-mustard

Happy scrappy greetings
Hilde-scrapilde

Happy scrappy greetings

Scrapilde
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *