Posted on Leave a comment

Digitaal op vrijdag 31 – Herfst

Voor de digitale scrap van vandaag besloot ik nog eens template uit de serie compass te gebruiken, nl de nr 5.

Ze is gemaakt met Photoshop Elements, omdat deze daarin direct te gebruiken zijn. Zo kan ik echt heel  snel een pagina maken, en dit dan ook nog eens in de europese stijl. Mijn voorkeur blijft echter uitgaan naar Studio-scrap, gewoon omdat dit programma toch een paar hele mooie functies heeft die ik mis in photoshop elements.

Ik ben dan ook hard aan het uit dokteren om deze templates naar dit programma om te zetten, zodat ik ze daarin ook kan gebruiken.

Lea France Compass 05 -herfst AQ

Happy scrappy groetjes

Hilde-scrapilde

 

 

 

Happy scrappy greetings

Scrapilde
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *