Posted on Leave a comment

digitaal op vrijdag 25 – Compass van Lea France

https://leafrance.com/collections/digital-templates/products/compass-6-digital-scrapbook-template

Voor de digitale scrap van vandaag besloot ik een template uit de serie compass te gebruiken, nl de nr 6.

Ik ben begonnen met Photoshop Elements te gebruiken, omdat dit toch nog net iets anders werkt, en omdat deze templates daarin direct te gebruiken zijn. Zo kan ik echt heelĀ  snel een pagina maken, en dit dan ook nog eens in de europese stijl, een win-win situatie. Mijn achterstand begint te slinken, hoera!

Het is een pagina voor in het album cyprus, en ik plan deze nog eens manueel te maken ook

Happy scrappy groetjes

Hilde-scrapilde

Happy scrappy greetings

Scrapilde
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *