Posted on Leave a comment

Azza voorbeelden – mal Bali – promenade

Azza voorbeelden - Bali - Schildmeer

In dit bericht laat ik je een pagina zien gemaakt in de europese scrap-stijl.
In het bijzonder eentje gemaakt met een sjabloon van Azza, nl het sjabloon Bali

De pagina hoort thuis het album van onze nederlandse uitstappen

Voor de pagina gebruikte ik 2 foto’s

Het is mijn eerste pagina met het sjabloon Bali. Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n fan van het sjabloon. Ik ben nog een beetje aan het zoeken hoe het sjabloon te gebruiken. De tijd zal het uitwijzen of ik het uiteindelijk wel een leuk sjabloon ga vinden of niet.

Decoratie

Voor de decoratie gebruikte ik effen achtergrondpapier in twee tinten en bruine inkt. Voorts gebruikte ik twee papieren bloemen in verschillende maten die ik op elkaar kleefde. In het midden bracht ik een strass-steentje aan. Uit het bruine papier ponste ik drie takjes en de letters om het woord promenade te vormen. promenade is het frans voor wandeling, en het leek me leuk om dat woord eens te gebruiken 🙂

Happy scrappy greetings,

Hilde-scrapilde

Happy scrappy greetings

Scrapilde
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *