Posted on Leave a comment

Azza voorbeelden – gabarit New York – IJsland

Azza voorbeelden - New York2 - ijsland

In dit bericht laat ik je zoals steeds een je een pagina zien gemaakt in de europese scrap-stijl.
Het is er eentje gemaakt met een sjabloon van Azza, nl het sjabloon New York.

De pagina hoort thuis in het album van IJsland

Voor de pagina gebruikte ik 5 foto’s. 3 met een liggende oriënatie, 2 met een staande.

In onderstaande filmpje zie je hoe de pagina tot stand kwam, van begin (het uitdenken waar ik de foto’s zou plaatsen) tot einde (de decoratiesteentjes).
Het filmpje heb ik wel versneld. Ik denk dat het zelfs met de versnelling nog wel vrij duidelijk is hoe de pagina tot stand komt. Om je een idee te geven, het originele filmpje duurde 41 minuten en ik wil niet zoveel van jullie kostbare tijd in beslag nemen door het hele filmpje 🙂

Vergeet je zeker ook niet te abonneren zodat je geen enkel filmpje meer mist !

https://youtu.be/0q_T58iO388

Decoratie

Voor de decoratie gebruikte ik effen papier (boekenvoordeel), designpapier van Azza, distress inkt “gathered twigs” dat ik aanbracht met een make-up borsteltje (deze komt van aliexpress, maar de action heeft er (soms) ook in het assortiment (zie bij de make-up) en Azza verkoopt ze sinds kort ook).
Een stukje lint en stass-steentjes werken het geheel af
Alles werd op een pagina van Azza gekleefd in de kleur “Lin”

 

Happy scrappy greetings,

Hilde-scrapilde

Happy scrappy greetings

Scrapilde
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *