Posted on Leave a comment

Achter de schermen

Mijn shop is een maand live en de website krijgt steeds meer vorm. Ik ben bijna dagelijks bezig om achter de schermen aan mijn website te werken. Niet altijd evident om dit alles te combineren met drukke fulltime job.


De veranderingen in de shop:


-Na aankoop krijg je de downloadlink onmiddellijk, je hoeft niet langer eest nog een pdf te downloaden, handig, niet?
-Ook download je nu alle bestanden ineens in een handige zip folder.
-Verder ben ik begonnen met de collectie van Lea france toe te voegen aan de shop. Daar deze collectie gebaseerd is op de plastieken sjablonen van het bedrijf heb ik tags toegevoegd van het gebruikte sjabloon. Dit vergemakkelijkt ook het zoeken van templates die geinspireerd zijn op eenzelfde sjabloon.

Aanpassingen aan de website:

-Er werd ook een gallerij toegevoegd met nog meer voorbeelden. De titel vermeld het sjabloon en daar waar gekend is ook de gebruikte kit toegevoegd.
-Mijn oude (nederlandstalige) site bevat een schat aan voorbeelden en informatie, deze ga ik verder integreren op mijn nieuwe website. De berichten zijn al overgebracht en in de toekomst zal ik de meest relevante berichten vertalen naar het Engels (excuseer me mocht het niet helemaal correct engels zijn, ik doe mijn best).

Je ziet ik heb niet stilgezeten.
Voor nu rest me nog jullie een prettige week toe te wensen en tot gauw!

Happy scrappy greetings

Scrapilde
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *